7 prachtige #Japan foto’s van Instagram

7 prachtige #Japan foto’s van Instagram

Japan is een uiterst fotogeniek land. Professionele fotografen leven zich er geregeld uit, en ook de amateur fotografen telen wierig. Met name de amateurs delen graag hun foto’s via Instagram.

Instagram is een fantastisch medium. Je kunt in bijna realtime meekijken met wat mensen bezig houdt. Vanochtend was ik op zoek naar Japan foto’s. Ik dacht: kom, laat ik eens op Instagram kijken. Ik kreeg direct een stroom van foto’s om m’n oren toen ik zocht op #Japan.

Hier zijn 7 prachtige foto’s vanochtend genomen in #Japan die ik je niet wil onthouden.

Een bijzonder fotogeniek aanzicht van Mt. Fuji hoort natuurlijk wel thuis hier. Dit is een kant van Fuji die ik nog niet eerder gezien had.

Deze twee meiden stralen een zekere onschuld uit, zo in de sneeuw. Ze zijn allebei gekleed in een combinatie van traditioneel en modern. Zo vatten ze Japan onbedoeld heel goed samen.

Zomaar wat herfstbladeren ergens in Japan. Eerder liet ik je al het prachtige palet van de Japanse herfst zien.

De Byodoin in Uji, vlakbij Kyoto, staat op de achterkant van de munt van 10 yen.

Wordt jij ook helemaal rustig van deze foto? Dit is de traditioneel Japanse kant van Kyoto. Het is hier rustig. Het is hier spiritueel. En ook zonder Instagram filter zien de foto’s die je hier maakt er altijd prachtig uit.

Af een toe een foto mét filter heeft ook zo z’n charme. De kiek hieronder is geschoten in de bossen bij Nagano.

En dan tot slot nog een leuk plaatje uit Nara. Ook hier kom je uitstekend tot rust hoor!