Reisvoorbereiding voor jouw Japan trip

Reisvoorbereiding voor jouw Japan trip

Een reis naar Japan is een hele onderneming. Simpelweg omdat je een behoorlijke tijd in het vliegtuig moet zitten voor je er bent. Gelukkig is reizen in Japan niet moeilijk. De Japanners zijn vriendelijk en eerlijk en je hoeft niet bang te zijn dat je opgelicht wordt. Voorpret is belangrijk, maar een goede voorbereiding ook. Nadat je een speld in de wereldkaart gestoken hebt om je bestemming te bepalen kom je erachter dat Japan best ver weg is. Ga dus goed voorbereid op weg! Oh, en vergeet niet om een reisverzekering af te sluiten…

Ik wil meer reizen!

Een van mijn favoriete reisblogs Ik wil meer reizen! verzamelde tips van over de hele wereld, variërend van het reisbudget waar je rekening mee moet houden tot voorbeeld reisschema’s. 

Reisvoorbereiding Japan: de leukste artikelen verzameld!

We are travellers

Misschien maken backpacken en Japan niet direct een een-tweetje in jouw beleving. Backpacken = Australië. Backpacken = Nieuw Zeeland. Backpacken = Thailand / Vietnam / Laos. Maar niet direct Japan. Niets is minder waar. Een ander reisblog dat zich zo nu en dan bezig houdt met Japan, We are travellers, bekijkt de voorbereiding van een andere kant. De kant van de backpacker.

Backpacken in Japan: Handige reistips voor Japan, route voor je reis & to do’s

Onze eigen tips

Onder het kopje Bestemming Japan publiceren we regelmatig leuke reistips en lichten we bestemmingen uit. Zomaar een greep uit onze collectie die die je uitstekend helpen met het voorbereiden van jouw perfecte Japan reis.

Camper huren in Japan
10 leuke gratis activiteiten in Kyoto
10 beste budget hotels in Tokyo
Internationaal rijbewijs, autorijden in Japan
Kun je in Japan het kraanwater drinken?
Wat is de goedkoopste manier van reizen in Japan?
Wat is het beste seizoen voor een Japan reis?
Wouter
Geplaatst op:
Woonde 5 jaar in Japan. Werkte er als leraar Engels. Getrouwd met een Japanse.
Auteur

Geef een reactie