Wereldkaart op hout, leuk om je reizen te bewaren

Wereldkaart op hout, leuk om je reizen te bewaren

Reizen… Wat mij betreft gaat het om nieuwe ervaringen en blijvende herinneringen. En wat is er nou leuker dan een grote kaart aan de muur te hangen en vlaggetjes te prikken in de landen waar je geweest bent of nog heen wilt. Vlaggetjes blijven niet echt lekker zitten in een poster, dus wat heb je nodig? Een wereldkaart op hout.

Leuk idee, maar waar koop je zo’n ding? Nou, bij onze vrienden van Wereldkaarten.nl bijvoorbeeld!

Van Wereldkaarten.nl mocht ik een wereldkaart uitzoeken om thuis aan de muur te hangen. Omdat ik er ook wat over wilde schrijven koos ik voor een wereldkaart op hout. Want, zoals gezegd, daar kun je vlaggetjes in steken om je reizen te bewaren.

Je kunt overigens ook kiezen voor een ander materiaal, zoals canvas, aluminium of plexiglas. Maar ja… die vlaggetjes hè.

Alles wat je nodig hebt voor een Japan reis vind je in onze gids Reizen in Japan.

Wereldkaart op hout bestellen

Het bestelproces is zo eenvoudig mogelijk. Je kiest je materiaal, je kiest je ontwerp, je kiest de maat en klaar. Ik koos voor een krachtig groen perkament ontwerp.

Wereldkaart op hout

De productpagina oogt rustig en eenvoudig. Zoals gezegd, nog even wat opties selecteren en klaar.

Wereldkaart op hout

De enige keuzes die je moet maken zijn de houtsoort en de maat. Ik koos voor planken, de andere keuze is een houten plaat. Overigens, het hout dat gebruikt wordt om de wereldkaarten op af te drukken is van dezelfde kwaliteit die gebruikt wordt om foto’s op hout te drukken.

De bestelling is gedaan. Nu is het wachten op de levering.

6 dagen later…

Netjes ingepakt wordt er door DHL een pakketje bezorgd. Hij is binnen! Mijn wereldkaart op hout. Eens kijken wat er in de doos zit.

Wat er uit de doos komt is een hoge kwaliteit drukwerk op netjes afgewerkte houten planken. Ik wist van te voren niet precies wat ik kon verwachten, maar het is een mooi product. Eens even goed naar de voorkant kijken.

De kaart is gedruk op dik maar relatief licht hout. Dat wil niet zeggen dat het kwalitatief minder hout is. Aan de achterkant is goed te zien dat het hout netjes is afgewerkt. Er zitten geen oneffenheden of ruwe stukken aan. Kortom, van voren en van achteren een kwalitatief hoogstaand product.

Er zit bovendien een handig ophangmechanisme bij waarmee je jouw wereldkaart op hout zo aan de muur hangt.

Nou moet ik alleen nog op zoek naar een plekje om mijn wereldkaart op te hangen. Zo’n mooie kaart verstop je niet in de slaapkamer, dus bij mij krijgt hij een prominente plek in de huiskamer.

Wereldkaart op hout
Wouter
Geplaatst op:
Woonde 5 jaar in Japan. Werkte er als leraar Engels. Getrouwd met een Japanse.
Auteur

Geef een reactie