Recept: Buta no shoga-yaki

Kook jij graag Japans? Bekijk dan ook eens onze selectie van must-have Japanse kookboeken.

Buta no shoga-yaki

Buta no shoga-yaki
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Japans
Trefwoord: varkensvlees
Afdrukken
In Japan gebruiken we vaak varkensvlees om gerechten te maken. Je kunt er veel lekkere dingen mee maken. Gelukkig is er in Nederland ook varkensvlees te koop, dus kan ook jij dit Japanse gerecht maken. Ik heb bij iedere stap een foto gezet zodat je kunt zien wat je moet doen.

Ingrediënten

350 gram varkensvlees
1 ui
5 eetlepels aardappelzetmeel
olie
zout
1 1/2 eetlepels sojasaus
1 eetlepel sake witte wijn kan ook
1 theelepel suiker
2 theelepels mirin
1 theelepel gemberpuree
10 min
Voorbereidingstijd
20 min
Bereidingstijd
30 min
Totale tijd
4 porties
Porties
459 kcal
calorieën

Instructies

Kana
Geplaatst op:
Auteur

Geef een reactie