Recept: Poteto sarada

Kook jij graag Japans? Bekijk dan ook eens onze selectie van must-have Japanse kookboeken.

Poteto sarada

Poteto sarada
Gang: Bijgerecht
Keuken: Japans
Trefwoord: aardappel
Afdrukken
Jullie Nederlanders zijn aardappeleters. In Japan vinden we gekookte aardappels niet lekker. We maken er wel graag aardappelsalade van. Vandaag een makkelijk recept voor Japanse aardappel salade. Natuurlijk heb ik van elke stap een foto gemaakt zodat je precies kunt zien wat je moet doen.

Ingrediënten

4 grote aardappels
0,5 ui
80 gram komkommer
0,5 blikje tonijn
8 eetlepels mayonaise
1 eetlepel kappertjes
1 eetlepel zout
peper
10 min
Voorbereidingstijd
10 min
Bereidingstijd
20 min
Totale tijd
4 porties
Porties
358 kcal
calorieën

Instructies

Kana
Geplaatst op:
Auteur

Geef een reactie