Recept: Tamagoyaki

Kook jij graag Japans? Bekijk dan ook eens onze selectie van must-have Japanse kookboeken.

Tamagoyaki

Tamagoyaki
Gang: Bijgerecht
Keuken: Japans
Trefwoord: ei
Afdrukken
In Japan zijn we dol op eieren. Onze omeletten hebben een typisch Japanse smaak en zijn zowel warm als koud erg lekker. Vandaag laat ik zien hoe je makkelijk een Japans omelet bakt.

Ingrediënten

4 eieren
1 theelepel dashi poeder Japanse vis bouillon
50 milliliter warm water
olie
10 min
Voorbereidingstijd
10 min
Bereidingstijd
20 min
Totale tijd
4 porties
Porties
103 kcal
calorieën

Instructies

Recept Notities

Om dit gerecht te maken gebruiken we een Japanse vierkante omeletten pan. Japanse vierkante pannen zijn verkrijgbaar bij Rakuten in verschillende prijsklassen. Ik raad deze pan van ongeveer €17 of deze pan van ongeveer €30 aan.

Kana
Geplaatst op:
Auteur

Geef een reactie