Auto huren in Japan

De beste manier om in je eigen tempo Japan te ontdekken is met een auto. Autorijden in Japan is prima te doen als je gewend bent aan het Nederlandse verkeersbeeld. Het wegennet is uitstekend onderhouden en zeer uitgebreid. De meeste Japanners zijn in het verkeer net zo vriendelijk als elders. Alleen zul je moeten wennen aan het links rijden.

Om een huur auto te mogen besturen in Japan heb je een Internationaal Rijbewijs nodig. Bovendien zijn er een aantal verkeersregels net even anders dan in Nederland. Zo moet je in Japan stoppen voor je een spoorwegovergang oversteekt. Lees meer over autorijden in Japan lees je.

Boek een huurauto

Een aantal grote internationale verhuurbedrijven zijn ook in Japan actief. Grote automerken als Toyota en Nissan hebben ook eigen verhuur locaties. Huur een auto in Japan via een van de volgende websites voor de grootste keuze en het ruimste aanbod.

ToCoo! Car Rental

ToCoo! Car Rental

Zonder twijfel de beste keuze voor het huren van een auto in Japan. ToCoo! Car Rental is een Japans bedrijf dat zich specialiseert in het aanbieden van een zo groot mogelijke keuze. Deze site heeft een directe verbinding met vrijwel alle verhuurders in Japan.

Rentalcars.com

Rentalcars.com

Een van de grootste internationale boeking websites voor huurauto’s is Rentalcars.com. Als grote internationale speler heeft deze website verbinding met vrijwel alle grote autoverhuurders. In Japan heeft deze site bovendien verbinding met een behoorlijke hoeveelheid lokale verhuurders.

Route suggesties

Gerelateerde berichten

Camper huren in Japan

Denk je bij een reis naar Japan aan een rondreis per camper? Niet? Japan is bij uitstek geschikt om per camper te verkennen.

Tolwegen in Japan

Ga je in Japan met een auto de weg op, houd er dan rekening mee dat vrijwel alle snelwegen tolwegen zijn. Hier lees je wat je kunt verwachten qua kosten.