Fuji-Q Highland

Wat is er nou leuker dan een attractiepark met spectaculaire achtbanen? Een attractiepark met spectaculaire achtbanen aan de voet van Mount Fuji. Het attractiepark Fuji-Q Highland in het Fuji Five Lakes district is dit park, een van de meest populaire attractieparken van Japan. Het park probeert voorop te lopen op het gebied van spannende anime-thema attracties en recordbrekende achtbanen.

Zo vind je hier Takabisha, ’s werelds steilste achtbaan met een afdaling van 121 graden. De Eejanaika achtbaan gaat maar liefst 14 keer over de kop, ook een wereldrecord. Ook een van de snelste en de voormalige hoogste achtbanen ter wereld vind je in Fuji-Q Highland.

Net buiten de ingang van het park staat Highland Resort Hotel & Spa, het officiële hotel van het park. Exclusief voor hotelgasten is er vroege toegang tot het attractiepark en gratis toegang tot het Fujiyama Museum en Fujiyama Onsen.

Bereikbaarheid

Fuji-Q Highland ligt naast Fujikyu Highland Station op de Fujikyu Railway tussen Otsuki en Kawaguchiko.

Tickets & tours

Ervaar Japan werkt samen met tour website Viator. Lokale touroperators kunnen via Viator hun aanbod onder de aandacht brengen. Hierdoor heeft Viator het grootste aanbod van lokale ervaring.

Viator

Bezoek Fuji-Q Highland

Toegangsprijs
¥ 5.800
Beoordeling