Satoyama Tours

In Takayama kan je meer doen dan alleen een wandeling maken in “Kleine Kyoto”, zoals het centrum van de stad ook wel genoemd wordt. Je kunt er ook het echte countryside leven in Japan ervaren. De laatste jaren is een bezoek aan een satoyama in de regio erg populair onder de buitenlandse toeristen. Het woord satoyama beschrijft de plek waar bergen en dorpen elkaar ontmoeten, zoals plekken waar men rijst en groenten verbouwt in het veld en bomen kapt voor brandstof in de berg achter het dorp.

Maak een uitstapje naar zo’n satoyama, en ervaar het duurzame leven van de lokale bevolking die hier al generaties lang woont.

Stap samen met een gids op de fiets en geniet van het mooie landschap van het gebied. Een kundige gids vertelt je verhalen over interessante lokaal cultuur, geschiedenis en de manier van leven.

3,5 uur

Ontdek het Japanse plattelandsleven met deze 22 kilometer lange fietstocht.

Ontdek deze tour
2,5 uur

Een iets kortere, vlakke route uitermate geschikt voor families met kinderen.

Ontdek deze tour

Bereikbaarheid

De fietstours vertrekken vanaf het kantoor van Satoyama Experience in Hira Furukawa. Vanaf Takayama neem je de trein naar Hida-Furukawa station. De rit duurt ongeveer een kwartier. Vanaf het station loop je in een paar minuten naar Satoyama Experience.

Tickets & tours

Ervaar Japan werkt samen met tour website Viator. Lokale touroperators kunnen via Viator hun aanbod onder de aandacht brengen. Hierdoor heeft Viator het grootste aanbod van lokale ervaring.

Viator

Bezoek Satoyama Tours

Toegangsprijs
¥ 8.100
Beoordeling