Excursies

Japan is prima zelfstandig te ervaren. Het is veilig en je hoeft niet bang te zijn dat je afgezet of bestolen wordt. Wat natuurlijk overal ter wereld geldt: achtergrondinformatie voegt een extra dimensie toe aan je ervaring. Je kunt Japan ook ervaren met een professionele gids aan je zijde die je die achtergrond aanreikt. Vooral in Tokyo en Kyoto zijn uitstekende tours beschikbaar waarmee je op plaatsen komt die je in je eentje nooit gevonden zou hebben.

GetYourGuide

GetYourGuide

Ervaar Japan is partner van GetYourGuide, een organisatie die wereldwijd reizigers verbindt met lokale gidsen. Alle tours zijn direct te boeken via het platform, gegarandeerd tegen de laagste prijs.

Viator

Viator

De reisorganisatie Viator is een van de grootste aanbieders van excursies ter wereld en onderdeel van TripAdvisor. Via deze site worden veel privé tours aangeboden.

Voyagin

Voyagin

Voyagin is vergelijkbaar met GetYourGuide, maar heeft met name in Japan een veel groter aanbod. Hier vind je niet alleen honderden excursies, maar kun je ook je toegangskaartjes voor populaire attracties boeken.