Universal Studios Japan

Universal Studios Japan

Universal Studios Japan, vaak afgekort als USJ, in Osaka was het eerste park dat Universal Studios bouwde in Azië. Het park opende in 2001 haar deuren en is inmiddels het meest bezochte attractiepark van Japan na Tokyo Disney.

Het volledige scala van attracties die je verwacht in een attractiepark van dit formaat zijn aanwezig. Universal Studios Japan is opgedeeld in 8 zones: Hollywood, New York, San Francisco, Jurassic Park, Waterworld, Amity Village, Universal Wonderland en The Wizarding World of Harry Potter.

Buiten de poorten van het park ligt de Universal Citywalk Osaka, een groot winkelcentrum met een paar officiële Universal Studios hotels, winkels met merchandise en restaurants.

Tickets & tours

Ervaar Japan werkt samen met tour website Viator. Lokale touroperators kunnen via Viator hun aanbod onder de aandacht brengen. Hierdoor heeft Viator het grootste aanbod van lokale ervaring.

Bereikbaarheid

Universal Studios Japan ligt in de haven van Osaka. Vanaf Osaka Station rijdt er een trein rechtstreeks naartoe. De treinen vertrekken van spoor 1 en zijn te herkennen aan het logo van USJ.