Chichijima Eiland

Chichijima Eiland is de grootste van de Ogasawara Eilanden. Van deze eilandengroep, 1.000 kilometer ten zuiden van Tokyo, zijn alleen Chichijima Eiland en Hahajima Eiland bewoond. De bergen van dit eiland zijn bedekt met tropisch regenwoud en de hagelwitte stranden zijn vaak volledig verlaten. De natuurlijke schoonheid en afgelegenheid maken Chichijima Eiland de perfecte plek om even te ontsnappen aan de drukte van de hoofdstad.

De enige manier om de Ogasawara Eilanden te bereiken is per ferry vanaf Tokyo. Na een bootreis van 24 uur arriveert de ferry in Futami Port op Chichijima Eiland, het enige dorp van enig formaat op de eilandengroep. Dit is ook waar je de meeste hotels, hostels en pensions vindt. Bij het toeristisch informatiepunt in Futami Port kun je reserveringen maken voor de meeste outdoor activiteiten op het eiland.

Een van de populairste outdoor activiteiten is whale-watching. Ook dolfijnen zijn dagelijks te zien. Verschillende touroperators bieden tours aan naar de zwemgebieden zodat je met de walvissen en dolfijnen kunt zwemmen. Hoewel de meeste operators alleen tours in het Japans aanbieden zijn er ook een paar die Engels-sprekende gidsen in dienst hebben.

Bereikbaarheid

Chichijima is alleen bereikbaar per ferry vanaf Tokyo. Via onderstaande website check je de dienstregeling. De opgegeven prijs is voor een retour in de goedkoopste accommodatie.

Tickets & tours

Ervaar Japan werkt samen met tour website Viator. Lokale touroperators kunnen via Viator hun aanbod onder de aandacht brengen. Hierdoor heeft Viator het grootste aanbod van lokale ervaring.

Viator

Bezoek Chichijima Eiland

Toegangsprijs
¥ 48.720
Beoordeling