Zou je zelf ook wel eens op reis willen door Japan? Je kunt via een reisorganisatie een pakketjes boeken, of je kunt zelf je eigen reis samenstellen. Als je zelf je reis samenstelt hebt je meer flexibiliteit, maar moet je ook zelf de beslissing nemen waar je naartoe gaat. Met onze routes willen we je daarbij een handje helpen. Ervaar Japan in je eigen tempo. Deze routes zijn ideeën die je kunt gebruiken om zelf je eigen reis te plannen.

Bij Ervaar Japan kun je een complete Japan reis helemaal zelf samenstellen. Je kiest je eigen hotels en activiteiten. Je kiest of je reist per auto of per trein. Maar soms is het ook wel lekker als je je over die dingen niet druk hoeft te maken. Als je liever een complete reis in een keer boekt hebben we natuurlijk ook een ruime keuze.

Volledig verzorgde reizen

Voorbeeld reisschema’s

Djoser

Djoser onderscheidt zich al meer dan 30 jaar door het aanbieden van een “andere manier van reizen”. De vrijheid van een individuele reis, gecombineerd met het gemakt van een volledig verzorgde rondreis.

Voor alles wordt gezorgd. Je hotels zijn geboekt, je vlucht is geregeld en je krijgt op iedere Japan reis een Japan Rail Pass mee. Een professionele reisleider is continue aanwezig om je te helpen als je er behoefte aan hebt, maar trekt je er liever zelf op uit dan heb je die vrijheid ook.

Ervaar Japan raadt dan ook de reizen van Djoser aan als je Japan wilt gaan ontdekken maar zeker wilt weten dat je niet ergens vast komt te zitten.

Aanbod

15 dagen

vanaf

€2.495


15 dagen, 14 nachten


Reisafstand: 795 km


Aantal stops: 7


22 dagen

vanaf

€3.495


22 dagen, 21 nachten


Reisafstand: 1.873 km


Aantal stops: 12


Koning Aap

Koningaap - Groepsreizen en Familiereizen

Koning Aap biedt een uitgebreid aanbod aan groepsreizen naar alle continenten. Ook Japan zit in hun repertoire. Als reisorganisatie staat Koning Aap hoog aangeschreven en ook de Japan reizen zijn van hoge kwaliteit.

Alles is voor je georganiseerd, van vlucht tot accommodatie en van vervoer tot excursie. Uiteraard reist er een Nederlands-talige reisbegeleider mee die Japan kent als de binnenkant van zijn/haar broekzak en die je op weg kan helpen als je eens iets wilt ondernemen buiten de groep om.

Het aanbod van Koning Aap richt zich meer op het westen van Japan dan de reizen van Djoser.

Aanbod

15 dagen

vanaf

€2.295


15 dagen, 14 nachten


Reisafstand: 1.142 km


Aantal stops: 7


22 dagen

vanaf

€3.395


22 dagen, 21 nachten


Reisafstand: 1.473 km


Aantal stops: 8


PANGEA Travel

PANGEA Travel

PANGEA Travel is in 2003 gestart met het aanbieden van maatwerkreizen naar Azië en Afrika. De wensen van de individuele reiziger staan dan ook altijd voorop. Je reisschema wordt volledig aan jouw wensen aangepast.

Zodra jij akkoord bent met het voorgestelde reisschema wordt de reis voor je vastgelegd. Je reist individueel en voornamelijk met het openbaar vervoer door Japan. Kies je voor een excursie met gids dan kun je er altijd vanuit gaan dat die gids kundig is en vloeiend Engels spreekt.

Wil je volledig zelf de controle hebben over waar je heen gaat en wat je ziet met het gemak dat alles voor je geregeld wordt? Dan raden we PANGEA Travel aan. Alle reizen worden volledig aan jouw wensen aangepast. Er zijn een aantal voorbeeld reisschema’s voor je uitgewerkt die als uitgangspunt kunnen dienen.

Aanbod

Japan Compleet

vanaf

€3.500


18 dagen, 17 nachten


Reisafstand: 1.955 km


Aantal stops: 11


Luxe reis Japan

vanaf

€5.000


8 dagen, 7 nachten


Reisafstand: 795 km


Aantal stops: 7


Shoestring

Shoestring Avontuurlijke Groepsrondreizen

Zoals de naam al aangeeft richt Shoestring zich op de budget-bewuste reiziger. In vergelijking met landen als Thailand en Vietnam is Japan relatief duur, maar met een beetje inzicht is het ook best een interessante bestemming voor mensen met een beperkt budget.

Behalve groepsreizen biedt Shoestring ook single’s reizen, speciaal voor alleen reizenden.

Reizen op een budget betekent niet dat Shoestring bezuinigd op kwaliteit. Alle reisproducten van deze reisorganisatie staan hoog aangeschreven. Ervaar Japan werkt dan ook graag samen met deze touroperator.

Aanbod

15 dagen

vanaf

€2.399


15 dagen, 14 nachten


Reisafstand: 1.133 km


Aantal stops: 5


22 dagen

vanaf

€2.899


22 dagen, 21 nachten


Reisafstand: 1.234 km


Aantal stops: 6